de praktijk

de praktijk

Tandartspraktijk Smulders is sinds 33 jaar gevestigd in het sfeervolle herenhuis uit 1898 op de Groot Hertoginnelaan. De praktijk, gelegen in een van de mooiste delen van Den Haag is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
De inrichting van de praktijk is ingetogen modern en straalt een ontspannen sfeer uit.
De drie praktijkkamers zijn voorzien van de nieuwste apparatuur, waaronder digitale röntgen en een behandelmicroscoop. Verder beschikt de praktijk over een geavanceerd systeem voor het maken van een 3-dimensionale röntgenfoto en een digitale gebitsscan.

de behandeling van uw gebit

Het gehele team van Tandartspraktijk Smulders is zeer ervaren in de ‘totaal-aanpak’ van uw gebit. We gebruiken alleen beproefde materialen en 'evidence-based' technieken om ervoor te zorgen dat u een bijzondere behandeling krijgt.
Preventie is de pijler van Tandartspraktijk Smulders, immers 'voorkomen is beter dan genezen'. Mocht er toch een behandeling nodig zijn, dan doen we dat volgens moderne methodes.
Het gebruik van een loepbril en de behandelmicroscoop maakt het mogelijk om te werken met een minimale schade van gezonde weefsels. Zo zijn we beter in staat om duurzame én mooie restauraties te maken.

We bieden een groot aantal diensten aan waaronder:

Voor behandelingen die wij niet zelf uitvoeren werken we samen met gerenommeerde specialisten.


Bekijk de praktijk


x

Download Video: MP4, WebM, Ogg

x
x

Coronavirus

Om de verspreiding van het Corona virus te beperken en de snelheid van de verspreiding te vertragen zijn draconische maatregelen noodzakelijk. Daarom zal de praktijk t/m 28 april gesloten zijn. Alleen voor spoedeisende behandeling kunt u contact opnemen met de praktijk, bij voorkeur via de mail. Deze maatregel zal wellicht voor ongemak zorgen, waarvoor mijn excuus. Ik wens eenieder veel wijsheid en sterkte!

Met vriendelijke groet,
Michaël Smulders