onze diensten

De NZa, Nederlandse Zorgautoriteit, bepaalt jaarlijks de tarieven die zorgaanbieders mogen berekenen. Die tarieven gelden voor alle zorgaanbieders in de mondzorg. Er wordt dus door de NZa bewust geen rekening gehouden met de kwaliteit van de geboden zorg en/of de moeilijkheidsgraad van de behandeling.

Voor de tarieven die in 2022 gelden verwijzen we u naar de website van de NZa.

Op de declaratie treft u bij sommige behandelingen zgn. kosten tandtechniek aan. Dit zijn de kosten voor tandtechnische werkzaamheden die in eigen beheer of door een extern tandtechnisch laboratorium zijn uitgevoerd.
We hebben ervoor gekozen om samen te werken met laboratoria die hun werkstukken volledig in Nederland vervaardigen, vanzelfsprekend zijn die van de allerhoogste kwaliteit.

Klik hier voor de prijzen voor tandtechniek in eigen beheer.
Klik hier voor de prijzen van Dimitri van Hezik Tandtechniek. x

Download Video: MP4, WebM, Ogg

x
x

Coronavirus

Om de verspreiding van het Corona virus te beperken en de snelheid van de verspreiding te vertragen zijn draconische maatregelen noodzakelijk. Daarom zal de praktijk t/m 28 april gesloten zijn. Alleen voor spoedeisende behandeling kunt u contact opnemen met de praktijk, bij voorkeur via de mail. Deze maatregel zal wellicht voor ongemak zorgen, waarvoor mijn excuus. Ik wens eenieder veel wijsheid en sterkte!

Met vriendelijke groet,
Michaƫl Smulders